2010. június 10., csütörtök

On the Spot


Gondoltam rittyentek egy bejegyzést ebben a témában is, mert bőven megérdemlik a reklámot minden fórumon.


Szóval, aki még nem hallott volna a Spektrum TV saját gyártású műsoráról, akkor azoknak különösen ajánlom figyelmébe az Ont he Spot-ot. Ez egy kb havonta jelentkező oknyomozós, ismeretterjesztős, de inkább látókörtágító műsort, melyben Cseke Eszter és S. Takács András olyan témákat jár körbe, amik meglehetősen érdekesek, de fordítva bekötött országunkban valahogy nehezen lehet hallani róluk bármitis.

Etiópia, Afganisztán, Izrael és Palesztina, Srí Lanka, … csupa olyan helyek, ahol igencsak forró dolgok történtek és történnek. Ráadásul nem olyan műsort csinálnak, amiben a görcsös pártatlanság megölné az egész témát, hanem próbálják ténylegesen bemutatni azt, ami van. És ez legjobban az Izrael és Palesztina részeknél volt érezhető, mert sikerült az ott élő embereket bemutatni, és nem volt előre prekoncepcionálva a műsor.

Szóval, aki teheti nézze, Fészbúkon keresse meg őket és terjessze a hírüket!

Honlapjukon mégtöbb info: katt ide!



(és zárójelbe egy kis sav a Spektrumnak: miért nem lehet a régi részeket megismételni??? és egy korty az ORTT-nek: a nagy karikázgatásnak hála a híradóban lehet fél7-kor szétlőtt agyú embereket látni, de az On the Spot-ot csak 23:00 után… van ennek értelme?)




Ban Ki-moon ENSZ főtitkárral


Haile Gebreselassie-vel Etiópiában


Evo Morales sajtótájékoztatóján

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése