2009. október 16., péntek

Nepikről általában

KELL egy ilyen bejegyzést is csinálnom, mert még környezetemben is van pár téveszme a kancsókákról. No, azért ez csak amolyan minimális okítás lesz, de azért több a semminél. Mondjuk a Top3 téveszme:

3., Párizsival és hasonlókkal nem lehet etetni a növényeket. Az ennek az oka, hogy viszonylag ritkán találkoztak az elmúlt évtízezrek alatt kóborparízerekkel a dzsungelben, így nincsenek hozzászokva a benne megtalálható fehérjékhez. Ezek olyan tömények számukra, hogy pár nap alatt meg tudják ölni a kancsót, sőt sokszor magát a növényt is.

2., A kancsókák sapkája nem csapódik le, amikor elkap valamit. És ennek ugyan az az oka, minthogy nem szalad és öl le mondjuk szarvasokat. Ha ilyen aktív dolgokat tudna, akkor méreggel ölne, vagy valami gyors és csapda nélküli módszerrel.
Valójában csak szabályozza az emésztőnedvek párolgását és védi az esőtől az ideális koncentrációt.

éééééééééés! Tra-tra-tra-traaaaaa!
1., A kancsóka kancsója nem a virága, hanem a levelének a vége! Pontosabban a levele, melynek ilyen fura és vicces az alakja. Nagyon nem mindegy! Ha belegondolunk, annyi a különbség, hogy nem ezen keresztül szaporodik és nem a virágával eszik.

Zárásul pedig a 3 legjobb videó -szerintem- ami ismeretes:
amikor a hangyák bekattannak
amikor egy falat is elég
és amikor a kancsókatartó nagyon ráér

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése